fbpx
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 6974309679 | +30 6975728064 | +210 9935063

Κατασκευή E-shop

Δημιουργούμε eshop με σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και στην άριστη εμπειρία του χρήστη.

Οι Online πωλήσεις είναι το μέλλον κάθε επιχείρησης και η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου eshop το κλειδί για την επιτυχία

Δίνουμε έμφαση στην εύκολη αγορά σε λίγα και ξεκάθαρα βήματα, την ασφάλεια των συναλλαγών και την άψογη εμφάνιση και προσαρμογή σε κάθε είδους συσκευή, διευκολύνοντας την πλοήγηση του χρήστη και την ολοκλήρωση των αγορών.

Επιπλέον, φροντίζουμε όλα τα eshop μας να είναι εύκολα στην χρήση και για τους διαχειριστές του eshop ώστε η διαδικασία διαχείρισης αποθέματος και παραγγελιών να ολοκληρώνεται στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, με τα λιγότερα δυνατά βήματα.

|

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ESHOP

One-Page Checkout

Ολοκληρώση παραγγελίας εύκολα και γρήγορα σε μια μόνο σελίδα, με δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής, πιστωτικής κάρτας, paypal ή κατάθεσης σε τράπεζα.

Αυτοματοποίηση αποστολών

Aυτοματοποιημένη δημιουργία των voucher αποστολής & παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας.

Πολλαπλά φίλτρα αναζήτησης

Εξελιγμένα φίλτρα για την γρήγορη και άμεση ανεύρεση των επιθυμητών προϊόντων.

Διασύνδεση με Skroutz, Bestprice

Αυτοματοποιημένη σύνδεση του E-shop σας με τις διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης προϊόντων.

Πρόγραμμα αναλυτικών στατιστικών

Διασυνδέση του e-shop σας με το Google Analytics και παρακολούθηση των στατιστικών πωλήσεων, διαθέσιμο 24/7.

Διασύνδεση με Newsletter

Δυνατότητα εγγραφής του επισκέπτη σε πλατφόρμα μαζικής αποστολής newsletters.

Πολυγλωσσικό E-shop

Δυνατότητα κατασκευής του E-shop σας και σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα είναι απαραίτητη.

Διασύνδεση με ERP

Διασυνδέση του ηλεκτρονικού σας κατάστηματος με το ERP της επιλογής σας.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ESHOP

κατασκευή eshop ηλεκτρονικου καταστηματος

Κατασκευή E-Shop σε Open Source πλατφόρμα χωρίς περιορισμούς

Μια ecommerce ιστοσελίδα ή αλλιώς ένα e-shop, εκτός του ότι πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο φιλικό προς τους χρήστες και προς τους διαχειριστές του, επιβάλλεται να είναι και σύγχρονο, ευέλικτο και up to date!!

Ο ανταγωνισμός εξελίσσεται καθημερινά με ραγδαίους ρυθμούς.
Για το λόγο αυτό στην SolidCube, δημιουργούμε άκρως παραμετροποιήσιμα και ευέλικτα ecommerce sites ώστε οι αλλαγές και οι προσθήκες που απαιτεί ένα ολοκληρωμένο eshop σε βάθος χρόνου και ανάλογα με τις απαιτήσεις των ημερών, να παραμένει στο επίκεντρο της προτίμησης του κοινού και μπροστά απο τον ανταγωνισμό.

Ταυτόχρονα σας παρέχουμε ένα εύκολο στη διαχείριση και ευέλικτο σύστημα Back Office του ηλεκτρονικού καταστήματος σας για την διαχείριση των προϊόντων, των παραγγελιών, των μελών – πελατών και της διαχείρισης αποθήκης.
Έτσι θα μπορείτε μέσω μιας πλατφόρμας να διαχειρίζεστε τα πάντα, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης του e-shop σας, βελτιστοποιώντας – όποτε αυτό είναι απαραίτητο – τις λειτουργίες της ιστοσελίδας σας, πραγματοποιώντας μηνιαία updates, ελέγχους για “τρύπες” ασφαλείας και άλλες απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται μηνιαία, εξασφαλίζοντας σας την βέλτιστη λειτουργία του eshop σας.

Responsive Design

Οι περισσότεροι χρήστες σήμερα συνδέονται στο διαδίκτυο μέσα από κινητές συσκευές (όπως smartphones, tablets κτλ.) και αυτή η τάση θα αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός. Εάν η ιστοσελίδα δεν είναι responsive, δεν θα υπάρχει προσαρμογή του περιεχομένου της ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης με αποτέλεσμα ορισμένοι χρήστες να μην απολαμβάνουν τη βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγησή τους.

Μόνο στο Facebook για το 2017,  ο αριθμός των χρηστών σε όλη την Ελλάδα, ανέρχετε στα 4,7 εκατομμύρια, με τα 3,8 εκατομμύρια εξ αυτών να χρησιμοποιούν το εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης μέσω του κινητού τους.
Καταλαβαίνετε λοιπόν αμέσως, τι θα σήμαινε για την επιχείρηση σας εάν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν ήταν βέλτιστα υλοποιημένο και προσαρμοσμένο στις κινητές συσκευές.

Στην SolidCube σχεδιάζουμε responsive ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) και πριν την παράδοση στον πελάτη πραγματοποιούμε ενδελεχείς ελέγχους σε όλα τα δημοφιλή μεγέθη οθόνης ώστε να επιβεβαιώσουμε πως όλοι οι επισκέπτες θα έχουν μια όμορφη εμπειρία χωρίς περιορισμό στο υποστηριζόμενο μέγεθος και είδος οθόνης.

responsive design κατασκευη ιστοσελιδας
web design solidcube
ταχύτητα ιστοσελίδας solidcube

Custom Design με έμφαση στο User Experience

Ο σχεδιασμός ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, το design δηλαδή που θα έχει όσον αφορά το θέμα, τα χρώματα, τις γραμματοσειρές, τα διάφορα εφέ, τα sliders τα οποία εναλλάσσονται για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του χρήστη στα σημεία εκείνα που η κάθε επιχείρηση αντιλαμβάνεται ως ισχυρότερα έναντι του ανταγωνισμού,  η παρουσίαση των προϊόντων, η ευκολία και η αμεσότητα στη αγορά κ.α. αποτελεί ενδεχομένως το κυριότερο όπλο που έχετε στα χέρια σας για να τραβήξετε το ενδιαφέρον του υποψήφιου πελάτη και να τον κάνετε να σας ξεχωρίσει ανάμεσα στον ολοένα και αυξανόμενο – και πολύ σκληρό επίσης – ανταγωνισμό.

Στη SolidCube δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο design με έμφαση στο User-Experience κάθε e-shop που αναλαμβάνουμε, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να πληρεί τις προϋποθέσεις εκείνες που ζητάει κάθε απαιτητικός πελάτης για να ξεχωρίσει τη δική σας επιχείρηση και να επιλέξει εσάς ανάμεσα στους ανταγωνιστές σας.

Μερικά απο τα κλειδιά της επιτυχίας μας είναι:

  • Η σωστά ολοκληρωμένη παρουσίαση των προϊόντων σας, ώστε ο κάθε πελάτης να βρίσκει εύκολα και στον λιγότερο δυνατό χρόνο αυτό που ψάχνει
  • Η στοχευμένη τοποθέτηση των κατάλληλων φίλτρων αναζήτησης προϊόντων για την άμεση εξυπηρέτηση και γρηγορότερη εύρεση των προϊόντων που αναζητά ο κάθε πελάτης
  • Η προσθήκη κατάλληλων κουμπιών προτροπής (γρήγορη αγορά), ώστε η ολοκλήρωση μιας αγοράς να απαιτεί μέχρι και 2 clicks

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι το design μιας σελίδας έχει πλέον αναγνωριστεί ως ένας key factor για την επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη στάση του πελάτη απέναντι στη σελίδα και συχνά καθορίζει και την αλληλεπίδρασή του με αυτή.

Ταχύτητα & Ασφάλεια

Πόσες φορές έχετε πληκτρολογήσει τη διεύθυνση μίας ιστοσελίδας και περιμένατε πάνω από ένα λεπτό μέχρι να φορτώσει η σελίδα; Σίγουρα δεν θα θέλατε να είναι η δική σας σελίδα αυτή που περιγράφεται παραπάνω σωστά;  Η ταχύτητα φόρτωσης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, εκτός από παράγοντας που επηρεάζει τη συμπεριφορά του επισκέπτη – μία αργή σελίδα γίνεται επιτόπου blacklisted από τον επισκέπτη – θεωρείται και ως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες αξιολόγησης από την ίδια την Google. Με απλά λόγια, σε περίπτωση που το e-shop σας είναι αργό, δεν υπάρχει περίπτωση η Google να σας φέρει ψηλά στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και συνεπώς χωρίς την κατάλληλη πληρωμένη προώθηση-διαφήμιση, όπως στο google adwords ή τα social media  θα είναι αδύνατο να σας βρεί κάποιος υποψήφιος πελάτης.

Ταυτόχρονα, φανταστείτε πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (διαχείριση παραγγελιών, προσθήκη προϊόντων, διαχείριση αποθήκης κ.α), εάν δεν ανταποκρίνεται αμέσως στις λειτουργίες που του αναθέτετε.

Ένας ακόμη βασικός παράγοντας που κρίνει την επιτυχία ενός e-shop είναι η ασφάλεια. Ένας υποψήφιος πελάτης, θέλει να γνωρίζει, ότι προτού δώσει τα στοιχεία του για μια αγορά, θα είναι ασφαλής. Πόσες φορές έχετε σταματήσει μια αγορά όταν σας ζητήθηκε να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτα σας φοβούμενοι για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων;
Επιπλέον, σκεφτείτε τι θα σήμαινε για την επένδυση σας, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να ήταν εκτεθειμένο στο internet χωρίς να πληρεί τις απαραίτητες δικλύδες ασφαλείας ενάντια σε κακόβουλα λογισμικά. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Στη SolidCube σχεδιάζουμε σελίδες υψηλής ταχύτητας απόκρισης, εφαρμόζοντας κατάλληλες βελτιστοποιήσεις τόσο σε επίπεδο κώδικα, όσο και στην επιλογή του καταλληλότερου server ανάλογα με τις ειδικές απαιτήσεις και τις μελλοντικές προβλέψεις κινητικότητας για την εκάστοτε επιχείρηση.
Παράλληλα, παρέχουμε όλα τα απαραίτητα σύγχρονα λογισμικά ασφαλείας και πραγματοποιούμε ολοκληρωμένους ελέγχους για “τρύπες” ασφαλείας του κάθε e-shop που κατασκευάζουμε, προτού αυτό παραδοθεί στον πελάτη.

ταχύτητα ιστοσελιδων solidcube
Κατασκευή eshop- solidcube.gr
προωθηση ιστοσελίδας seo

Search Engine Optimized Ε-shop

Στη SolidCube, φροντίζουμε τα e-shop που κατασκευάζουμε να τηρούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη βελτιστοποίηση της κατάταξης τους στη Google. Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης – το λεγόμενο SEO – επιτυγχάνεται με τη στρατηγική στόχευση τόσο των κειμένων και των εικόνων που περιέχονται στην κάθε σελίδα του site ή του e-shop σας, όσο και με την κατάλληλη – SEO friendly – μορφοποίηση της ιστοσελίδας ώστε να έχει τη δυνατότητα να επιτύχει υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Οι έμπειροι προγραμματιστές της SolidCube, με τη πολυετή εμπειρία τους στην κατασκευή SEO friendly ιστοσελίδων, εξασφαλίζουν ότι η ιστοσελίδες που παραδίδουμε στους πελάτες μας πληρούν όλα τα standard που ορίζει η Google όσον αφορά την καλή κατάταξη του site σας στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης.

Επιπλέον, συνδυάζοντας τις υπηρεσίες προώθησης SEO που η εταιρία μας προσφέρει, αποκτάτε ένα ολοκληρωμένο πακέτο κατασκευής – προώθησης του e-shop σας.

προωθηση και διαφημιση ιστοσελιδασ

Η κατασκευή μιας δυναμικής & σύγχρονης ιστοσελίδας αποτελεί τον βασικό πυλώνα για οποιοδήποτε επαγγελματία ή μη, επιθυμεί να έχει μια θέση στο διαδίκτυο και να αυξήσει το image και την αξιοπιστία της εταιρείας ή των υπηρεσιών του.

Ωστόσο χωρίς την κατάλληλη στοχευμένη προώθηση, μπορείτε να αξιοποιήσετε μόνο τις μισές απο τις δυνατότητες που μπορεί να σας παρέχει ο ιστότοπος σας.

Για το λόγο αυτό, η συνεργασία μας δεν περιορίζεται μόνο στην παράδοση της ιστοσελίδας σας. Παρέχουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους προώθησης ιστοσελίδας και παραμένουμε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να καθιερώσετε μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο.

Ενημερωθείτε για τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες προώθησης:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Φιλοξενεία

Φιλοξενούμε την ιστοσελίδα σας με την επιλογή του καταλληλότερου server ανάλογα με τις ειδικές απαιτήσεις και τις μελλοντικές προβλέψεις κινητικότητας για την εκάστοτε επιχείρηση.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι φιλική τόσο προς τους χρήστες όσο και τους διαχειριστές της. Για το λόγο αυτό στοχεύουμε στην δημιουργία ενός εύκολου & γρήγορου διαχειριστικού περιβάλλοντος ώστε οι εργασίες σας να απαιτούν τον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μια επιτυχημένη ιστοσελίδα, σημαίνει και μια ασφαλή ιστοσελίδα. Κάθε μας ιστοσελίδα παρέχεται με όλες τις σύγχρονες μεθόδους ασφάλειας ( firewall, anti-spam κ.α ) ενάντια σε κακόβουλα λογισμικά και ελέγχετε διεξοδικά για πιθανά "κενά" ασφαλείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 χρυσοί κανόνες για να μην εγκαταλείπουν τη σελίδα σου
7 Τρόποι για να μειώσεις το Ποσοστό Εγκατάλειψης της Ιστοσελίδας σου

Ως ποσοστό εγκατάλειψης ή αλλιώς bounce rate, ορίζεται το ποσοστό των συνολικών επισκεπτών που εγκαταλείπουν ένα site έχοντας δει μόνο μία σελίδα. Δεν προχωράνε δηλαδή σε καμία επιπλέον ενέργεια μέσα στο site, γεγονός που φανερώνει μία αρνητική ενδεχομένως «πρώτη εντύπωση» που δημιουργήθηκε στον χρήστη.

Άρα, όσο χαμηλότερο είναι το ποσοστό Bounce rate, τόσο καλύτερη είναι η αρχική εντύπωση που δημιουργείται στο χρήστη που επισκέπτεται τη σελίδα σου.

15 tropoi gia e-shop (4)
15 Συμβουλές για τη Δημιουργία ενός E-shop

Για οτιδήποτε χρειάζεσαι, για ερωτήσεις, σχόλια, διευκρινήσεις ή ακόμα και τη βοήθειά μας για το νέο σου ξεκίνημα ή τη βελτίωση των λειτουργιών του ήδη υπάρχοντος e-shop σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Θα χαρούμε να γνωριστούμε!!

Online Κριτικές, πόσο σημαντικές είναι;
Πόσο σημαντικές είναι οι κριτικές πελατών για τους καταναλωτές;

Για οτιδήποτε χρειάζεσαι, για ερωτήσεις, σχόλια, διευκρινήσεις ή ακόμα και τη βοήθειά μας για το νέο σου ξεκίνημα ή τη βελτίωση των λειτουργιών του ήδη υπάρχοντος e-shop σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Θα χαρούμε να γνωριστούμε!!

Ένδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι για:

* Τα προσωπικά δεδομένα θα κρυπτογραφηθούν

Show Buttons
Hide Buttons