fbpx
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 6974309679 | +30 6975728064 | +210 9935063

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Kατασκευή ιστοσελίδων από την SolidCube σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης για τον πελάτη μας.

Όλες οι επιχειρήσεις αλλά και οι επαγγελματίες έχουν σήμερα ανάγκη μια σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα καθώς είναι ένας εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος παρουσίασης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους γενικότερα.

Η SolidCube παρέχει λύσεις κατασκευής και σχεδιασμού blog, προσωπικών, επαγγελματικών και εταιρικών ιστοσελίδων με βάση τις ανάγκες του κάθε πελάτη και δίνοντας έμφαση σε όλα εκείνα τα σημεία που θα κάνουν τη σελίδα σας να ξεχωρίσει. Στοχεύουμε στην εύκολη και γρήγορη περιήγηση του χρήστη, καθώς και σε ένα σύγχρονο και υψηλό design που απαιτεί κάθε ιστοσελίδα ή blog για να γίνει το επίκεντρο της προτίμησης του κάθε επισκέπτη!

Ταυτόχρονα, προσφέρουμε την επιλογή κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) με σχεδιασμό αντίστοιχο της ιστοσελίδας σας με σκοπό να επιτύχουμε την βέλτιστη δυνατή περιήγηση στον πελάτη έχοντας ως συνέπεια την αύξηση των αγορών και ταυτόχρονα των κερδών σας.

|

Ορισμένες από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε είναι οι παρακάτω

Προσωπικές & Blogs

Blogs, σελίδες για την προώθηση κάποιου event, ιστοσελίδες που διαφημίζουν εσάς ή μία υπηρεσία που παρέχετε.

Εταιρικές

Κατασκευή εταιρικών ιστοσελίδων με μοντέρνο design, λειτουργικότητα και κυρίως, φιλικά κατά την πλοήγηση του χρήστη.

Ξενοδοχείων

Δημιουργούμε για εσάς μία δυναμική σελίδα e-booking εύκολη στη χρήση και ταχύτατη στην ανταπόκριση για να μη χάνεται ούτε έναν πελάτη!

Προϊόντικες

Δημιουργήστε μαζί μας τον απόλυτο προϊόντικο "κατάλογο"! Κατασκευάζουμε σύγχρονες και μοντέρνες ιστοσελίδες παρουσίασης προϊόντων με στόχο το κάθε προϊόν σας να φαίνεται μοναδικό.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Responsive Design

Οι περισσότεροι χρήστες σήμερα συνδέονται στο διαδίκτυο μέσα από κινητές συσκευές (όπως smartphones, tablets κτλ.) και αυτή η τάση θα αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός. Εάν η ιστοσελίδα δεν είναι responsive, δεν θα υπάρχει προσαρμογή του περιεχομένου της ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης με αποτέλεσμα ορισμένοι χρήστες να μην απολαμβάνουν τη βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγησή τους.

Μόνο στο Facebook για το 2017,  ο αριθμός των χρηστών σε όλη την Ελλάδα, ανέρχετε στα 4,7 εκατομμύρια, με τα 3,8 εκατομμύρια εξ αυτών να χρησιμοποιούν το εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης μέσω του κινητού τους.

Στην SolidCube σχεδιάζουμε responsive ιστοσελίδες, με ανάλογο σχεδιασμό, ώστε να παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία και περιήγηση των χρηστών απο κινητές συσκευές και tablets.

Επιπλέον, πριν την παράδοση στον πελάτη πραγματοποιούμε ενδελεχείς ελέγχους σε όλα τα δημοφιλή μεγέθη οθόνης ώστε να επιβεβαιώσουμε πως όλοι οι επισκέπτες θα έχουν μια όμορφη εμπειρία χωρίς περιορισμό στο υποστηριζόμενο μέγεθος και είδος οθόνης.

responsive design κατασκευη ιστοσελιδας
web design solidcube

Μοντέρνος Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Ο σχεδιασμός μίας ιστοσελίδας, το design δηλαδή που θα έχει όσον αφορά το θέμα, τα χρώματα, τις γραμματοσειρές, τα διάφορα εφέ, τα βίντεο και τα sliders τα οποία εναλλάσσονται για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του χρήστη, αποτελεί ενδεχομένως το κυριότερο όπλο που έχετε στα χέρια σας για να τραβήξετε το ενδιαφέρον του υποψήφιου πελάτη και να τον κάνετε να σας ξεχωρίσει ανάμεσα στον ολοένα και αυξανόμενο – και πολύ σκληρό επίσης – ανταγωνισμό.

Επικεντρωνόμαστε στα σημεία εκείνα που η κάθε επιχείρηση αντιλαμβάνεται ως ισχυρότερα έναντι του ανταγωνισμού και φροντίζουμε ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας να τονίσει τα στοιχεία αυτά.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο design κάθε ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να πληρεί τις προϋποθέσεις εκείνες που ζητάει κάθε απαιτητικός πελάτης για να ξεχωρίσει τη δική σας επιχείρηση και να επιλέξει εσάς ανάμεσα στους ανταγωνιστές σας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι το design μιας σελίδας έχει πλέον αναγνωριστεί ως ένας key factor για την επιτυχία μίας ιστοσελίδας καθώς επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη στάση του πελάτη απέναντι στη σελίδα και συχνά καθορίζει και την αλληλεπίδρασή του με αυτή.

Ταχύτητα

Πόσες φορές έχετε πληκτρολογήσει τη διεύθυνση μίας ιστοσελίδας και περιμένατε πάνω από ένα λεπτό μέχρι να φορτώσει η σελίδα; Σίγουρα δεν θα θέλατε να είναι η δική σας σελίδα αυτή που περιγράφεται παραπάνω σωστά;  Η ταχύτητα φόρτωσης μίας ιστοσελίδας εκτός από παράγοντας που επηρεάζει τη συμπεριφορά του επισκέπτη – μία αργή σελίδα γίνεται επιτόπου blacklisted από τον επισκέπτη – θεωρείται και ως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες αξιολόγησης από την ίδια την Google. Με απλά λόγια, σε περίπτωση που η σελίδα σας είναι αργή δεν υπάρχει περίπτωση η Google να σας φέρει ψηλά στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης – η Google αγαπάει τις “σβέλτες” σελίδες -.

Στη SolidCube σχεδιάζουμε σελίδες υψηλής ταχύτητας απόκρισης εφαρμόζοντας κατάλληλες βελτιστοποιήσεις τόσο σε επίπεδο κώδικα, όσο και στην επιλογή του καταλληλότερου server ανάλογα με τις ειδικές απαιτήσεις και τις μελλοντικές προβλέψεις κινητικότητας για την εκάστοτε επιχείρηση.

ταχύτητα ιστοσελιδων solidcube
προωθηση ιστοσελίδας seo

SEO Friendly

Στη SolidCube, φροντίζουμε οι ιστοσελίδες μας να τηρούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν τη μακροχρόνια βελτιστοποίηση της κατάταξης τους στο Google. Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης – το λεγόμενο SEO – επιτυγχάνεται με τη στρατηγική στόχευση τόσο των κειμένων και των εικόνων που περιέχονται στην κάθε σελίδα του site ή του e-shop σας, όσο και με την κατάλληλη – SEO friendly – μορφοποίηση της ιστοσελίδας ώστε να έχει τη δυνατότητα να επιτύχει υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Οι έμπειροι προγραμματιστές της SolidCube, με τη πολυετή εμπειρία τους στην κατασκευή SEO friendly ιστοσελίδων, εξασφαλίζουν ότι οι ιστοσελίδες που παραδίδουν στους πελάτες μας πληρούν όλα τα standard που ορίζει η Google όσον αφορά την καλή κατάταξη του site σας στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης.

Επιπλέον, συνδυάζοντας τις υπηρεσίες προώθησης SEO που η εταιρία μας προσφέρει, αποκτάτε ένα ολοκληρωμένο πακέτο κατασκευής – προώθησης της σελίδας σας.

προωθηση και διαφημιση ιστοσελιδασ

Η κατασκευή και ο σχεδιασμός μιας δυναμικής & σύγχρονης ιστοσελίδας αποτελεί τον βασικό πυλώνα για οποιοδήποτε επαγγελματία ή μη, επιθυμεί να έχει μια θέση στο διαδίκτυο και να αυξήσει το image και την αξιοπιστία της εταιρείας ή των υπηρεσιών του.

Ωστόσο χωρίς την κατάλληλη στοχευμένη προώθηση, μπορείτε να αξιοποιήσετε μόνο τις μισές απο τις δυνατότητες που μπορεί να σας παρέχει ο ιστότοπος σας.

Για το λόγο αυτό η συνεργασία μας δεν περιορίζεται μόνο στην παράδωση της ιστοσελίδας σας. Παρέχουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους προώθησης ιστοσελίδας και παραμένουμε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να καθιερώσετε μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο.

Ενημερωθείτε για τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες προώθησης:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Φιλοξενεία

Φιλοξενούμε την ιστοσελίδα σας με την επιλογή του καταλληλότερου server ανάλογα με τις ειδικές απαιτήσεις και τις μελλοντικές προβλέψεις κινητικότητας για την εκάστοτε επιχείρηση.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι φιλική τόσο προς τους χρήστες όσο και τους διαχειριστές της. Για το λόγο αυτό στοχεύουμε στην δημιουργία ενός εύκολου & γρήγορου διαχειριστικού περιβάλλοντος ώστε οι εργασίες σας να απαιτούν τον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μια επιτυχημένη ιστοσελίδα, σημαίνει και μια ασφαλή ιστοσελίδα. Κάθε μας ιστοσελίδα παρέχεται με όλες τις σύγχρονες μεθόδους ασφάλειας ( firewall, anti-spam κ.α ) ενάντια σε κακόβουλα λογισμικά και ελέγχετε διεξοδικά για πιθανά "κενά" ασφαλείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 χρυσοί κανόνες για να μην εγκαταλείπουν τη σελίδα σου
7 Τρόποι για να μειώσεις το Ποσοστό Εγκατάλειψης της Ιστοσελίδας σου

Ως ποσοστό εγκατάλειψης ή αλλιώς bounce rate, ορίζεται το ποσοστό των συνολικών επισκεπτών που εγκαταλείπουν ένα site έχοντας δει μόνο μία σελίδα. Δεν προχωράνε δηλαδή σε καμία επιπλέον ενέργεια μέσα στο site, γεγονός που φανερώνει μία αρνητική ενδεχομένως «πρώτη εντύπωση» που δημιουργήθηκε στον χρήστη.

Άρα, όσο χαμηλότερο είναι το ποσοστό Bounce rate, τόσο καλύτερη είναι η αρχική εντύπωση που δημιουργείται στο χρήστη που επισκέπτεται τη σελίδα σου.

15 tropoi gia e-shop (4)
15 Συμβουλές για τη Δημιουργία ενός E-shop

Για οτιδήποτε χρειάζεσαι, για ερωτήσεις, σχόλια, διευκρινήσεις ή ακόμα και τη βοήθειά μας για το νέο σου ξεκίνημα ή τη βελτίωση των λειτουργιών του ήδη υπάρχοντος e-shop σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Θα χαρούμε να γνωριστούμε!!

Online Κριτικές, πόσο σημαντικές είναι;
Πόσο σημαντικές είναι οι κριτικές πελατών για τους καταναλωτές;

Για οτιδήποτε χρειάζεσαι, για ερωτήσεις, σχόλια, διευκρινήσεις ή ακόμα και τη βοήθειά μας για το νέο σου ξεκίνημα ή τη βελτίωση των λειτουργιών του ήδη υπάρχοντος e-shop σου, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Θα χαρούμε να γνωριστούμε!!

Ένδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι για:

* Τα προσωπικά δεδομένα θα κρυπτογραφηθούν

Show Buttons
Hide Buttons