fbpx
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 6974309679 | +30 6975728064 | +210 9935063

Διαφήμιση στο Google

Διαφήμιση Google μέσω Google AdWords

Η προώθηση μέσω του Google AdWords αποτελεί – δικαίως – έναν από τους πρώτους σε προτίμηση και πιό διαδεδομένους τρόπους διαφήμισης στο Internet επιχειρήσεων, blogs και όλων των ειδών ιστοσελίδων, τα τελευταία χρόνια. Κάθε επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου είτε ως επέκταση του φυσικού της καταστήματος είτε κατά αποκλειστικότητα, οφείλει καθημερινά να εργάζεται με στόχο την ενίσχυση του Ιντερνετικού της προφίλ και την απήχηση της στο δεδαλώδη και πολύ ανταγωνιστικό κόσμο του διαδικτύου, ώστε να ανεβάσει τα έσοδά της, να αναπτυχθεί και εν τέλει, να πετύχει τους στόχους της. Αν θέλετε να προσεγγίσετε τους υποψήφιους πελάτες σας, να ακούσουν για εσάς, να επισκευτούν το online κατάστημά σας, να περιηγηθούν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε και εν τέλει να προβούν σε κάποια αγορά, τότε η κουβέντα ξεκινάει και τελειώνει σε μία μόνο, απλή φράση:

Ξεκινήστε τη διαφήμιση στο Google AdWords

Είμαστε πιστοποιημένοι Google Partners.

Τί σημαίνει Google Partner; Σημαίνει ότι έχουμε σημαντικό αριθμό ειδικών που είναι πιστοποιημένοι από τη Google. Σημαίνει ότι διαχειριζόμαστε δεκάδες χιλιάδες ευρώ διαφημίσεων το μήνα. Και το πιο σημαντικό: Σημαίνει ότι πετυχαίνουμε τους στόχους των πελατών μας με το παραπάνω. Εμπιστευτείτε μας και εσείς και δείτε τις πωλήσεις και την επισκεψιμότητα της σελίδας ή του E-shop σας να ανεβαίνει!

Πως λειτουργεί το Google Adwords

Η Google χρησιμοποιεί το μοντέλο PPC (Pay Per Click) για τη χρέωση των υπηρεσιών διαφήμισης που προσφέρει. Χρεώνεστε για τη διαφήμιση της επιχείρησης σας μόνο όταν το άτομο που κάνει αναζήτηση στο Google πατήσει στη διαφήμιση σας και κατευθυνθεί στη σελίδα σας. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν χρεώνεστε απολύτως τίποτα! Σκεφτείτε πόσο σημαντικό είναι αυτό. Δεν έχετε απολύτως κανένα ρίσκο αρχικής επένδυσης. Επιπλέον, όσο περισσότερο χρεώνεστε, τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει ο υποψήφιος πελάτης σας να αγοράσει το προϊόν που του προσφέρετε.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι αν μπούν στη σελίδα σας 20 άτομα, θα χρεωθείτε 5 ευρώ. Αν όμως μπούν στη σελίδα σας 50 άτομα, εσείς θα χρεωθείτε μεν 10 ευρώ (τα νούμερα είναι τυχαία), αλλά όπως καταλαβαίνετε υπερδιπλασιάζονται οι πιθανότητες να κερδίσετε έναν καινούργιο πελάτη.

Return on Investment όπως θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι Άγγλοι! Όσο περισσότεροι άνθρωποι επισκέπτονται τη σελίδα σας, τόσο περισσότερο – και μόνο τότε – θα χρεώνεστε. Καμία επίσκεψη, μηδενική χρέωση.

  • Κέρδος
  • Κόστος
προωθηση ιστοσελίδας google adwords
Πληρώνετε μόνο όταν οι υποψήφιοι πελάτες κάνουν κλικ, για να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσουν

Το Google AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε, καθώς και να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας.

  • New Visitor
  • Returning Visitor

Remarketing & Dynamic διαφήμιση

Διαχωρίστε τους νέους από τους παλιούς πελάτες και εφαρμόστε διαφορετική στόχευση ανά κατηγορία ώστε να έχετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση στη διαφήμισή σας σε συνάρτηση με το κόστος. Το Google AdWords σας δίνει τη δυνατότητα με την επιλογή μίας remarketing διαφήμισης, να στοχεύσετε διαφορετικά τους πελάτες που έχουν ήδη επισκευτεί τουλάχιστον μία φορά τη σελίδα σας χωρίς να προβούν σε κάποια αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας. Με τον όρο remarketing, αναφερόμαστε στη στοχευμένη εμφάνιση διαφημίσεων σε επισκέπτες που έχουν ήδη δεί τη σελίδα σας, μέσα σε σύντομο συνήθως χρονικό διάστημα από την τελευταία επίσκεψή τους ώστε να τους “θυμήσουμε” τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας , να τους οδηγήσουμε ξανά πίσω στη σελίδα μας και γιατί όχι, να κερδίσουμε ενδεχομένως έναν νέο πελάτη!

Επιπλέον, το Google AdWords, σας δίνει τη δυνατότητα σε επισκέπτες που έδειξαν ενδιαφέρον σε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία κατά την επίσκεψή τους στη σελίδα σας, να τους ακολουθεί – σε site τα οποία επισκέπτονται – διαφήμιση στην οποία θα προβάλλεται στον κάθε πελάτη ξεχωριστά, το ίδιο το προϊόν ή η υπηρεσία που έδειξαν ενδιαφέρον με σκοπό την επιστροφή στο κατάστημά σας για την ολοκλήρωση της αγοράς. Η δυνατότητα αυτή του Google AdWords, το λεγόμενο Dynamic Display Ad,  αποτελεί ένα πολύ ισχυρό όπλο στη φαρέτρα σας.

Εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες δυνατότητες που σας δίνει το Google AdWords για την προώθηση της επιχείρησής σας. Αν σκέφτεστε ότι όλα τα παραπάνω είναι δύσκολα για εσάς και ξεπερνούν ενδεχομένως τις γνώσεις σας ή και το χρόνο που έχετε για να διαθέσετε στην πολύ απαιτητική καθημερινότητα σας, μην ανησυχείτε. Βρίσκεστε σε καλά χέρια! Εμείς θα σας βοηθήσουμε να ενισχύσετε το online προφίλ και να εκτοξεύσετε τα έσοδα της επιχείρησής σας. Εμπιστευτείτε σε εμάς τη διαφήμιση της επιχείρησης σας στο Google Adwords. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα κανονίσουμε άμεσα μία συνάντηση μαζί σας, στο χώρο σας ώστε κατάλληλος διαφημιστής της ομάδας της SolidCube και ο αναλυτής μας σε θέματα digital marketing να σχεδιάσουν μαζί με εσάς την καλύτερη στρατηγική για την επιχείρησή σας!


Σχετικά Άρθρα

Ένδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι για:

* Τα προσωπικά δεδομένα θα κρυπτογραφηθούν

Show Buttons
Hide Buttons