fbpx
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 6974309679 | +30 6975728064 | +210 9935063

Διαφήμιση Social Media

Προώθηση και Διαφήμιση στα Social Media

Facebook / Instagram / Youtube

Τα Social Media, προεχόντως του Facebook, αποτελούν ένα πολύ μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μας και του ελέυθερου – και μη – χρόνου μας. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του 2017, οι  εγγεγραμμένοι χρήστες στο Facebook προσεγγίζουν τα 4 δισεκατομμύρια – αρκετοί περισσότεροι από τον μισό πληθυσμό του πλανήτη. Σχεδόν 2 στους 3 χρήστες του Facebook το χρησιμοποιούν καθημερινά με σχεδόν το 90% αυτών να μπαίνουν στο Facebook μέσω smartphone. Και μιλάμε μόνο για το Facebook. Αν συνυπολογίσουμε και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram, το Twitter, το YouTube και το τελευταία πολύ διαδεδομένο μέσο επαγγελματικής δικτύωσης LinkedIn, καταλαβαίνει κανείς ότι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποτελούν μία τεράστια δεξαμενή πιθανών πελατών για την επιχείρησή σας.

Από τα παραπάνω, γίνεται εύκολο αντιληπτό πόσο σημαντική είναι η παρουσία και η προβολή μίας εταιρίας στα Social Media. Η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας καθώς και η προτροπή για επίσκεψη στη σελίδα σας με απώτερο σκοπό την αύξηση των συναλλαγών και της απήχησής της επιχείρησής σας είναι δύο μόνο από τα οφέλη της παρουσίας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον τα social media σας δίνουν τη δυνατότητα:

  • Να έρθετε κοντά με τους πελάτες σας, απαντώντας στις ερωτήσεις τους και παρέχοντάς τους σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
  • Να στοχεύσετε αποτελεσματικά το κοινό σας μέσα από τις τεράστιες δυνατότητες audience targeting που παρέχει η προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Να βελτιώσετε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης. Τα ενεργά social media αξιολογούνται θετικά από τη Google και λαμβάνοται υπόψην για την υψηλή κατάταξη της σελίδας σας.
  • Να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα διαφημίσεων που περιλαμβάνει διαφημίσεις κειμένων, video και συλλογές φωτογραφιών, πλαισιώνοντας αυτές με clip ήχου, δημιουργώντας πρωτότυπες διαφημίσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του υποψήφιου πελάτη για την επιχείρησή σας.
  • Να διαφημιστείτε με εξαιρετικά χαμηλό κόστος  σε σχέση με το εύρος των δυνητικών πελατών που μπορείτε να φέρετε στη σελίδα σας για να δουν τα προϊόντα σας.

Στη SolidCube, αναλαμβάνουμε εξ’ολοκλήρου την προώθηση των Social Media της επιχείρησής σας.

Η διαδικασία προώθησης των Social Media περιλαμβάνει:

  •  Τη δημιουργία της επαγγελματικής σας σελίδας.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία λογαριασμών σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα κείμενα και τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε υποψήφιος πελάτης και σε συνεννόηση με εσάς, το υλικό που θέλετε να προβάλλεται στις σελίδες σας.

  • Τη δημιουργία διαφημίσεων για προβολή στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η προσέλκυση νέων χρηστών στις σελίδες μας στα Social Media αλλά και η ενημέρωση των ήδη υπάρχοντων για ό,τι νέο έχει να παρουσιάσει η επιχείρησή σας αποτελεί υποχρέωση για την συνεχή ανάπτυξη του προφίλ σας αλλά και της εμπιστοσύνης των πελατών προς την επιχείρησή σας. Έχουμε περιγράψει αναλυτικά τη σημασία της διαφήμισης μίας επιχείρησης στην Google και συγκεκριμένα, μέσω του Google AdWords. Εξίσου σημαντική είναι και η διαφήμιση σας στα Social Media.

Ο λόγος; Σας δίνεται η δυνατότητα προβολής της επιχείρησής σας σε ένα ευρύ πλήθος χρηστών με εξαιρετική σχέση απόδοσης/ τιμής. Με απλά λόγια, επενδύοντας πολύ λίγα χρήματα το μήνα, μπορείτε να προσελκύσετε πολλούς επισκέπτες στη σελίδα σας, στοχεύοντας μέσα από ειδικά σχεδιασμένες διαφημιστικές καμπάνιες, την αύξηση τόσο της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας όσο και την αύξηση των πωλήσεων σας!

  • Τις μηνιαίες αναφορές προόδου και αναλύσεις αποτελεσμάτων της διαφήμισης.

Στη SolidCube δεν κάνουμε απλά διαφήμιση ούτε γεμίζουμε τους πελάτες μας με πλήθος τυποποιημένων αναφορών προόδου χωρίς καμία ανάλυση όπως κατά κανόνα γίνεται στις περισσότερες εταιρίες προώθησης υπηρεσιών διαδικτύου. Τα αποτελέσματα κάθε διαφημιστικής καμπάνιας συγκεντρώνονται δύο φορές το μήνα και αναλύονται με τη χρήση στατιστικών μοντέλων απόδοσης από τον μαθηματικό αναλυτή της SolidCube. Τα αποτελέσματα των αναλύσεων στη συνέχεια παρουσιάζονται σε εσάς μέσω εύκολα κατανοητών dashboards κάνοντας focus στα δυνατά σημεία της κάθε καμπάνιας, στα σημεία που χρειάζονται βελτιώσεις και στις ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης που ενδεχομένως να προκύψουν.

Πάμε και στην ουσία. Τί θα κερδίσω αν κάνω διαφήμιση στα Social Media;

Πως θα σας φαινόταν αν για παράδειγμα, επενδύοντας 50 ευρώ το μήνα, θα μπορούσατε να προσελκύσετε έως και 200 χρήστες στον ιστότοπό σας;

Αν υποθέσουμε ότι κερδίζετε 10 ευρώ για κάθε αγορά που γίνεται στο κατάστημά σας, οι πρώτοι 5 από αυτούς τους 200 αν αγοράσουν από εσάς ένα προϊόν, “βγάζετε” τα έξοδα της διαφήμισης του μήνα. Αν όμως αγοράσουν 25 από αυτούς, – μιλάμε μόνο για το 10% – τα έσοδα σας αυτόματα είναι 5-πλάσια από το κόστος που επιβαρύνεστε για τη διαφήμιση. Κάντε μόνοι σας τα μαθηματικά και ανακαλύψτε τα τεράστιο περιθώρια κέρδους. Τα κάνατε; Ωραία. Αφήστε στην άκρη το χαμόγελο που έχετε στο πρόσωπο σας 😀 και επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα!

marketing-quotes-joe-chernov
Joe Chernov
Chief Marketing Officer at InsightSquared

Good marketing makes the company look smart. Great marketing makes the customer feel smart.

the-55-best-social-media-quotes-9-638
Brian Solis
Digital analyst

Social media is about sociology and psychology more than technology.

Allwebb
Renee Blodgett
Branding, Social Media, Marketing, PR & Professional Coach

I am all for conversations, but you need to have a message.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Γιατί η επιτυχία μαζί μας είναι μονόδρομος. Γιατί η ανάπτυξη της επιχείρησής σας είναι προσωπικό στοίχημα για εμάς. Γιατί σεβόμαστε τα χρήματα σας και κατανοούμε τόσο την αξία τους όσο και τη δυσκολία των καιρών. Εμπιστευτείτε στη SolidCube την ανάπτυξη των Social Media της επιχείρησής σας!

0
Likes
0
Shares
0
Sales

Σχετικά Άρθρα

Ένδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε πάντα ενημερωμένοι για:

* Τα προσωπικά δεδομένα θα κρυπτογραφηθούν

Show Buttons
Hide Buttons